KISOSZ Veszprém - Hírlevél

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Kereskedők és Vállalkozók Veszprém Megyei Képviselete – KISOSZ szolgáltatása, hogy aktuális hírekről, lehetőségekről tájékoztatja Önöket, csupán arra kérve, hogy ismerős társaiknak, más cégekhez az információkat juttassák el.

Induló tanfolyamaink: 

Élelmiszer- és vegyiáru eladó tanfolyam
2017. május 11-én csütörtökön 15,00-kor indítjuk a szezon előtti Élelmiszer, - vegyiáru eladó tanfolyamunkat (OKJ 31 341 05)
A tanfolyamról információkat az alábbi linken talál: 
http://kisosz.net/oktatas-elelmiszer-vegyiaru-elado.html
A tanfolyamról érdeklődni: Schleckmann-né Vágó Noémi vago.noemi@gmail.com vagy 30/6187926-os telefonszámon lehet.

Funkcionális anatómia-és mozgáselemzés kurzus
A kurzus időpontja: 2017. június 24. 
Információkat a képzésről itt talál: http://kisosz.net/oktatas-funkcionalis-anatomia-es-mozgaselemzes-tanfolyam%202017%20marcius.html
A tanfolyamról érdeklődni: Schleckmann-né Vágó Noémi vago.noemi@gmail.com vagy 30/6187926-os telefonszámon lehet.


Munkavédelmi képviselő választás tanfolyam – Alapképzés:
A munkavédelmi képviselő megválasztását követő egy éven belül 16 órás képzésen való részvételét kell biztosítania a munkáltatónak. Az előírásoknak a legegyszerűbben úgy tud megfelelni, ha a megválasztott vagy újraválasztott munkavédelmi képviselőjét 2017. május 31 és június 1 (kettő napos) 9 és 15,30 óra között tartandó Alapképzésre beíratja.

Részvételi díj bruttó 28.575 Ft, amely tartalmazza a munkavédelmi szakemberek által összeállított előadáson való részvételt, nyomtatott jegyzetet és szendvicsebédet minden képzési napon. Jelentkezés: kisosz@sednet.hu


Munkavédelmi képviselő választás tanfolyam - Továbbképzés: A megválasztást követő év után évente 8 órás továbbképzésen való részvételt kell a munkáltatónak biztosítania. Az előírásoknak a legegyszerűbben úgy tud megfelelni, ha a megválasztott vagy újraválasztott munkavédelmi képviselőjét –ha erre már kötelezett- 2017. június 2-ai egynapos Éves továbbképzésre beíratja.
Részvételi díj bruttó 13.843 Ft, amely tartalmazza a munkavédelmi szakemberek által összeállított előadáson való részvételt, nyomtatott jegyzetet és szendvicsebédet. Jelentkezés: kisosz@sednet.hu
 

Továbbá figyelmébe ajánljuk:

Szezonfelkészítő Fórumunkat - 15. éve rendezi meg a KISOSZ és a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ingyenes rendezvényét, idén 2017. május 17-én Tihanyban a Club Tihany Hotelben (Tihany, Rév u 3) 10:00 órai kezdettel. Három témában lesz előadás:
Tájékoztató a vendéglátás, kereskedelem területét érintő adójogszabály változásokról –kihegyezve a vendéglátás ÁFA-ra.
A munkaerő helyzet javítása érdekében a foglalkoztatók részére elérhető támogatási lehetőségeket ismertetik.
Még mindig aktuális az élelmiszer-biztonság területe, az allergén anyagok jelölése- hogy ne bírságot kelljen fizetni.

A rendezvény hivatalos meghívója az alábbi linkre kattintva megtekinthető: media/document/meghivo-szezonfelkeszito-tihany-2017-05-17.pdf

Tisztelettel kérem, hogy részvételi szándékát beni.szilvia@veszpremikamara.hu vagy kisosz@sednet.hu címre jelezni szíveskedjen.


Amennyiben törölni kívánja magát a szolgáltatásról, kérjük kattintson a következő linkre:

Leiratkozás

 

Üdvözlettel:
KISOSZ Veszprém
www.kisosz.net