KISOSZ Veszprém - Hírlevél

Ingyenes képzési lehetőség mikró-, kisvállalkozások vezetőinek, egyéni vállalkozóknak és családtagjainak és vállalkozások alkalmazottjainak

Választható képzések: eladó vagy kereskedő, boltvezető, vagy számítógép alapjai.

 

Kik jöhetnek? A vállalkozó maga, segítő családtagja, alkalmazottja, alkalmazottjai. Egy cégtől több személy is jöhet!

 

1. Eladó képzés: (élelmiszer és vegyi áru eladó szakirány, de betölthető munkakör bármilyen eladó, vagyis minden kereskedelemre jó!)

 

A tanfolyam 2011. szeptember 26.-án indul, 14 órakor Veszprémben a KISOSZ Székházban. Tanítási napok hétfő és szerda 14, órától. Teljesen ingyenes, megspórolt összeg 150.000 Ft/fő.

Részletek és jelentkezés www. kisosz.net Az élelmiszer és vegyi áru eladó vállalkozó ingyenes címszó alatt. Több személy is jöhet.

 

2. Kereskedő, boltvezető:

 

 

Ki végezheti el? Aki rendelkezik szakirányú szakmai előképzettséggel.

 

A tanfolyam 2011. szeptember 27.én kedden indul 14, 00 órakor Veszprémben a KISOSZ Székházban. Tanítási napok kedd és péntek 14, órától. Novemberre kész. Megspórolt összeg 150.000 Ft/fő.

*Aki nem rendelkezik szakirányú szakmai előképzettséggel csak két lépcsőben szerezhet kereskedői végzettséget:: először az eladó képzést kell elvégeznie és utána jöhet boltos tanfolyamra. Mivel más út nincs, az eladó képzést ha most jelentkezik legalább ingyenesen tudja elvégezni. A megtakarított összege így 150.000 Ft. Dolgozunk rajta, hogy a második lépcső is ingyenes legyen!

Részletek és jelentkezés  www. kisosz.net Kereskedő-boltvezető vállalkozói ingyenes  címszó alatt. Több személy is jöhet.

 3. Számítógép alapjai: A vállalkozó, segítő családtagja és alkalmazottja, alkalmazottjai végezheti el. Vizsga nélküli képzés. Heti egy nap 14 órától 40 órás képzés összesen 8 alkalom. Megismeri a számítógép kezelését, ami egy vállalkozónak feltétlenül szükséges. Mindenki külön gépen dolgozhat.. A képzés teljesen ingyenes. 75 fő képzése lehetséges, ahogy egy csoport összejön rögtön indítjuk. Amit megspórol 48.000 Ft/fő.

Részletek és jelentkezés Számítógép alapjai címszó alatt. Több személy is jöhet.

 Beérkezés sorrendjében fogadunk hallgatókat. Munkáltatói Kisosz tagság előny.