KISOSZ Veszprém - Hírlevél

 

Biztosan indul! Még pár hely van! Lépni most kell!
Emlékeztető felhívás!
Tisztelt Vállalkozó!


A Veszprém megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya- régi nevén Munkaügyi Központ – Tapolca helyszínnel (!) álláskeresőknek, munkanélkülieknek szakács képzést hirdetett meg.
A képzési díj teljes összegét, munkaruhát és a vizsgadíjat az állami program állja. Várható indulás 2015. december eleje.
Amennyiben munkatársa, családtagja, rokona, ismerőse szakképzettséggel nem rendelkező, de legalább 8 általános iskolai végzettséggel bíró személy, aki már munkanélküli vagy az lesz, jelentkezhet a tapolcai vagy a sümegi munkaügyi hivatalnál. (Címük: Tapolca Liszt Ferenc u 1/1, Sümeg Kossuth utca 16)
Munkanélküli státusza után a képzésre azonnal jelentkezhet.
A szakács képzés összes óraszáma 966 óra. Ebből elmélet 294 óra. Ez Tapolcán a volt Széchenyi Szakképző Iskolában kerül megszervezésre. Gyakorlati óraszáma 672, ebből 104 óra szintén Tapolcán az Iskolában lesz. A maradék 568 órát az Ön vállalkozásánál is letöltheti a hallgató, amennyiben velünk együttműködési szerződést köt.

Tisztelt Vállalkozó Társunk!
A keretlétszám egy vagy két csoport (2 x 15 fő) indulását teszi lehetővé. A KISOSZ és a Vállalkozók Területi Ipartestülete Tapolca javasolja, aki tud éljen a kivételes lehetőséggel most.
Kérdésével a megadott elérhetőségeken bátran keressen meg.
A szervezetek nevében:

Vágó Péter
(elnök)

Telszám: 06209427494
0688-581-800
E-mail cím:kisosz@sednet.hu


Amennyiben törölni kívánja magát a szolgáltatásról, kérjük kattintson a következő linkre: Leiratkozás

Üdvözlettel:
KISOSZ Veszprém
www.kisosz.net