KISOSZ Ingyenes képzés

 

Tisztelt Vállalkozó,
Tisztelt Cégvezető!


Egyszerre kettő ingyenes informatikai képzésre hívjuk munkatársait, rokonait, ismerőseit!

Milyen képzés?

Az első címe IKER 1. „Első lépések a digitális világba.” Megtanulhatja a böngészést az interneten, létrehozhat önálló tartalmakat, elektronikus levelezésben lesz jártas, és gyakorlási lehetőséget biztosítunk.

Ennek elvégzése után tovább jöhet az IKER 2. számú képzésre, címe „Önállóan használom az informatikai eszközömet.” Továbblépünk az elektronikus levezés világában, ügyeket intézünk otthonról, bepillantunk a közösségi média világába és gyakorolunk.

Egy-egy elem 35 órás oktatást jelent, a tanfolyamszervezés során igyekszünk kímélni a vállalkozások munkaidő alapját.

További pályázati lehetőség

A képzés sikeres elvégzése várhatóan alkalmassá teszi arra, hogy ezt követően a vállalkozás elérje a felhő alapú on-line üzleti szolgáltatásokat, illetve maga is éljen a korszerű infokommunikációs technológiák (IKT) alkalmazásával. A kormányhatározatban szereplő pályázati kiírások tervezetei között szerepel a GINOP-3.2.2-16 kiírás, amelynek célja kombinált támogatásban részesíteni a vállalkozások komplex infokommunikációs és mobil fejlesztéseit, felhő alapú online üzleti szolgáltatások terjesztését és igénybevételét. Így az ingyenes képzést követően e konstrukció keretében vállalkozása további fejlesztési forrásokhoz juthat.

Kit várunk?

A projekt során azoknak a tankötelezettségi kort betöltött, általános iskolai végzettséggel rendelkező, kevésbé fejlett régiókban (Észak-magyarországi, Észak-alföldi, Dél-alföldi, Középdunántúli, Nyugat-dunántúli, Dél-dunántúli) lévő magyarországi lakóhellyel rendelkező személyek képzése támogatható, akik jelenleg nem állnak középiskolával, felsőoktatási intézménnyel tanulói/hallgatói jogviszonyban, és e képzéssel párhuzamosan nem vesznek részt hazai vagy európai uniós forrásból megvalósuló digitális kompetenciafejlesztésre irányuló informatikai képzésben. Előnyt élveznek azon személyek, akik az általános iskolai végzettségen kívül legfeljebb alapfokú részszakképesítésben szerzett bizonyítvánnyal rendelkeznek.

Az ingyenes képzés Európai Uniós forrásból valósulhat meg várhatóan 2016. szeptember 1-je után a GINOP-6.1.2-15-2015-00001 pályázati kiírás keretében.

A képzésen való részvétel feltételeit a képzők, köztük a KISOSZ részére az NSZFH Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal határozza meg, amelynél a KISOSZ regisztrált képző intézmény. A képzési programról minden további ismeretanyag az NSZFH honlapján, a www.ginop612.nive.hu oldalon megtalálható.

A KISOSZ valamennyi megyében, a megyeszékhelyeken önálló szolgáltató irodákkal és képző intézményekkel rendelkezik, ezért a képzést helyben az érdeklődők számára biztosítani tudja. Az egyes tanfolyamok megindításához 15 fő jelentkezése szükséges, ez a képzési minimális csoportlétszám.

A képzési lehetőségről egyrészről országosan, másrészről a megyei tagegyesületek által helyben is folyamatos tájékoztatást fogunk adni.

Hogyan jelentkezhet?

Elsősorban jelentkezését a KISOSZ e-mail címén, a kisosz@kisosz.hu címen várjuk, ezt követően Regisztrációs lapot küldünk, a többit intézzük!

A képzés (képzések) elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki.

A „digitális felvilágosodás” korának legyenek részesei Önök is.

Jelentkezés: KISOSZ


Várjuk megtisztelő érdeklődését!


Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége KISOSZ

 


Amennyiben törölni kívánja magát a hírlevélről, kérjük kattintson a következő linkre: Leiratkozás