Diétás Szakács képzés indul

 

„Szakképesítés + foglalkoztatás a munkaerőért”

Vendégkörben egyre gyakoribb a cukorbeteg, epebeteg, szív és keringési beteg, daganatos beteg, liszt érzékeny, magas vérnyomásban szenvedő, időskorú, vagy gyerek – akiknek speciálisabb étrendre, menü sorra van szüksége.

Eddig közel ötven vendéglátó vállalkozás döntött úgy, szakácsainak, akik legalább kettő éve a szakmában dolgoznak, beiskolázzák, a Diétás szakács OKJ bizonyítványt adó képzésünkre.

A konstrukció lényege, hogy a képzések elméleti óráit szervezzük meg tanteremben, ez 72 óra, 12 alkalom, heti kettő félnappal számolva 4 hónap. 10 óra irányított gyakorlat (kettő szombati alkalommal) tankonyhán szervezzük meg az eredményes vizsga érdekében. A kötelező 158 óra gyakorlati napokat a vállalkozás vendéglátóegységében tölti le a hallgató, ami nem okoz munkaerő kiesést, és nem számolunk fel érte képzési díjat sem. A vizsgatételeket előre kiadjuk, a vállalkozásnál a hallgató fel tud készülni a gyakorlati vizsgára.

Így kalkulálva a képzési díj: 140. 000 Ft/fő + a vizsgadíj 40.000 Ft.
• Egy üzletből több hallgató beiskolázása esetén egyedi árat állapítunk meg!

Amennyiben a vállalkozás kifizeti a részvételi díjat, a képzést elvégzett személyek továbbfoglalkoztatását tanulmányi szerződéssel garantálhatja. Ehhez a megoldáshoz biztosítunk tanulmányi szerződés formanyomtatványt.

Jelentkezés 2016. szeptember 20-ig személyesen KISOSZ Szeglethy utca 7. szám alatt, e-mailben: kisosz@sednet.hu, vagy a http://www.kisosz.net/oktatas-%20.html honlapon keresztül.

Érdeklődni: Schleckmann-né Vágó Noémi +36306187926

Az OKJ elvárásokon túl piacképes, naprakész és gyakorlatias szakismereteket oktatunk.

Várom megtisztelő érdeklődését!

 

Vágó Péter
ügyvezető


Amennyiben törölni kívánja magát a szolgáltatásról, kérjük kattintson a következő linkre: Leiratkozás

Üdvözlettel:
KISOSZ Veszprém
www.kisosz.net