KISOSZ Veszprém - Üdülési Csekk
Az együttműködés zavartalan

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány továbbra is kész együttműködni a KISOSZ szervezetével úgy, hogy oly mértékben kívánják bővíteni a turisztikai régiókban a meleg étkezésre is alkalmas elfogadóhelyek számát, hogy az üdülési csekk alapvető célkitűzését (üdülés, pihenés, kikapcsolódás céljait szolgálja) ne veszélyeztesse, valamint az alapítvány a szerződésben vállalt kötelezettségeinek eleget tudjon tenni - közölte a MNÜA az MTI-vel csütörtökön.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány több éve együttműködik a Kereskedők és Vendéglátó Vállalkozók Országos Szövetsége (KISOSZ) országos szervezetével, Antalffy Gábor ügyvezető elnökkel. Az együttműködésünk keretén belül eddig 200 KISOSZ által preferált vendéglátó egységgel kötött szerződést - hangsúlyozza a közlemény.
Az alapítvány ezzel reagált a Somogyi Hírlap szerdai számában megjelent írásra, amely szerint: süket fülekre talált a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítványnál a vendéglátósok kérése, és ezt sérelmezi a KISOSZ Somogy megyei érdekképviselete.
Kertész Rezső ügyvezető társelnök szerint elakadt az országos egyeztetés az üdülési csekk elfogadóhelyi szerződések megkötéséről, ami 118 vendéglátó üzletnek, köztük 19 somogyi vállalkozónak jelent súlyos gazdasági hátrányt.
A cikkben konkrét szolgáltatók panaszait is felsorolták, ezek esetében a MNÜA közleménye szerint a vendéglátókkal azért nem kötöttek szerződést, mert azok nem teljesítették a feltételeket.

MTI 2010. április 8., csütörtök 16:15

Kapcsolódó hírek

2010-04-12 10:23:08

<< Vissza

Regisztráció

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nyereményjáték