KISOSZ Veszprém - Bemutatkozás

”A sikeres vállalkozó a megfelelően képzett és jól tájékozott vállalkozó.”

A KISOSZ – a Kereskedők és Vállalkozók Veszprém Megyei Képviselete a mikro,- a kis és középvállalkozók közül a kereskedők és vendéglátósok széles rétegét képviselő gazdasági érdekképviseleti szervezet.

Az Európai Unió meghatározása szerint ”ernyőszervezet”, amely érdekvédelmi és érdekérvényesítő tevékenységet fejt ki valamennyi kereskedő és vendéglátós vállalkozó érdekében.

Tevékenységünk három csoportra osztható:
I. Gazdasági érdekképviselet és érdekérvényesítés
II. Felnőttképzés, tanfolyamok és továbbképzések szervezése
III. Szolgáltatások nyújtása

I. Gazdasági érdekképviselet és érdekérvényesítés keretében véleményezzük a kormányzati és helyi hatóságok új, illetve módosításra szánt jogszabályait. Az érdekképviseleti munkánk legfontosabb része – az európai integrációs folyamattal összhangban – a kereskedelmi és vendéglátó kis, mikro- és középvállalkozások gazdasági helyzetének és versenyképességének javítása, ehhez javaslatok kidolgozása a kormányzat felé, és a tagságunk gazdasági érdekeinek védelme.
Állandó tagsággal rendelkezünk az Országos Érdekegyeztető Tanácsban, a legtöbb ellenőrző hatósággal együttműködési megállapodást írtunk alá a kölcsönös tájékoztatás és tájékozódás érdekében.
Országos hálózattal rendelkezünk, valamint 2012. március 19.-ig érvényes
MSZ EN ISO 9001: 2009 szabványú minőségtanúsítási rendszert működtetünk.
Szeretnénk a már működő egységek helyzetét javítani, harcolunk a felesleges adminisztrációs terhek és értelmetlen rendelkezések ellen.

II. Felnőttképzési tevékenységünk szakmát adó tanfolyamokra, továbbképzésekre terjed ki. A KISOSZ akkreditált intézmény: 0220 lajstromszámon, tanúsítvány száma: 19-0122-04.
A képzések kereskedői és vendéglátó végzettséget és állami bizonyítványt adnak, az alapszakmától a felsőfokú képzésig. A tanfolyami díjak a vállalkozás szakképzési alapjával szemben elszámolhatóak.
2000. évtől társ-alapítója és rész - fenntartói vagyunk közhasznú társaság formájában a SÉF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskolának, amely a felnőttképzési oktatásunk fő bázisa. Az iskola jelenlegi tanulói létszáma 1400 fő.
A Közép-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ pályázatain rendszeresen részt veszünk, az adott év nyertes képzéseit honlapunkon megtekintheti.
Évente átlagosan 500 hallgató szerez szakképesítést képzéseinken.

3. Szolgáltatásaink a kereskedők, vendéglátós vállalkozások napi munkáját könnyíti meg, segít megfelelni a hatósági előírásoknak. Többek között ilyen a Vállalkozói Hírlevél küldése, a havonta megjelenő Kereskedelmi Élet újság megrendelhetősége, a közegészségügyi oktatás és továbbképzés szervezése, vagy standoláshoz szabályzat készítése. Tájékoztatunk hitel lehetőségekről, pályázatokról, könyvelő irodát működtetünk. Segítünk honlap készítésben és folyamatosan olyan szolgáltatásokat vezetünk be, ami a kereskedőt és vendéglátóst segíti a bírságok elkerülésében és az előírások betartásában.

Szolgáltatásaink mindenki előtt nyitottak.

A csatlakozás önkéntes, éves regisztrálási díj 12. 000 Ft/év (tárgyi adómentes) - amely lehetővé teszi, hogy a www.kisosz.net oldalon olyan fontos információkhoz is hozzáférjen, amit csak a regisztrált vállalkozóknak nyújtunk.
Néhány hasznos információs terület, amelyekhez a KISOSZ közreműködése nélkül nem juthat el:
1. A Vállalkozói hírek teljes hozzáférése, egyébként a részletek nem olvashatók. A jogszabályokat lefordítjuk ”magyarra”, hogy érthetőek legyenek.
2. Vállalkozói Mikrohitel folyósítása.
3. Üdülési csekk elfogadóhely megszerzése.
4. Egyedi érdekképviselet. – ellenőrző hatóságok megállapításaival szembeni tanácsadás

Jelentős kedvezményeket nyújtunk: tanfolyami részvételnél árkedvezményt adunk (vállalkozónak és munkatársainak 10.000 Ft/ tanfolyam), egyes szolgáltatások –pl. Kereskedelmi Élet szakmai lap megrendelése - olcsóbbak számukra. Erről az Oktatás és a Szolgáltatások menüpontban lehet részletesen tájékozódni.
Úgy alakítjuk árainkat, hogy regisztrált tagjaink a fizetős szolgáltatások igénybe vételekor a regisztrációs díjat minimum, de lehetőség szerint annak többszörösét kapják vissza kedvezményekben.

Minden évben legfontosabb szervezeti célunk: regisztrált vállalkozóink létszámának növelése és meglévő ügyfeleink megtartása.

Ha fontosnak tarja az információt és szükségesnek látja, hogy vállalkozását a felsorolt szolgáltatásokkal erősítse, tisztelettel kérjük, hogy regisztrálja vállalkozását.

A KISOSZ a biztos háttér!
 

Kapcsolódó cikkek

<< Vissza

<< Vissza a főoldalra

Regisztráció

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nyereményjáték