KISOSZ Veszprém - Álláshelyek feltárása, munkáltatói kapcsolatok erősítése

Munkaerő -piaci szolgáltatások második eleme: álláshelyek feltárása és ezzel a munkáltatói kapcsolatok erősítése

Tisztelt Vállalkozó!
Hölgyem, Uram!

A Kereskedők és Vállalkozók Veszprém Megyei Képviselete – KISOSZ új szolgáltatást vezet be mikró, kis és középvállalkozások számára. Elsősorban kereskedelem, turizmus és vendéglátás ágazatokban tevékenykedő vállalkozók érdeklődésére számítunk, de bármely más profilban foglalkoztatónak is hasznos lehet. Az információk állást hirdető vállalkozóknak nélkülözhetetlenek, de megítélésünk szerint az állást most nem hirdetők is teljes képet kaphatnak a megye munkaerő-piaci helyzetéről.

A szolgáltatás az álláshelyek feltárását, munkáltatói kapcsolatok erősítését szolgálja.
Ha bejelenti álláshelyét különböző szempontok alapján, rendszerezzük: ágazati (munkáltatók-szakmák szerinti) közvetítés, területi közvetítés (a munkáltatók elhelyezkedése szempontjából), állománycsoport szerinti közvetítés (a közvetítői tevékenységet folytató munkatársak szakosodása egy-egy állománycsoportra: szakmunkások, diplomások),
a munkanélküliek speciális munkaerő-piaci státusza szerinti közvetítés (megváltozott munkaképességűek, pályakezdők, fiatalok, nők, idősek).

Miért jó? Mert az Egyesület a megyei, az országos hálózatán keresztül eljuttatja az információkat más vállalkozóhoz, vállalkozó társaihoz, amely munkáltatói kapcsolatokat erősít.
A hálózat és az Egyesület kapcsolatrendszere fog Önnek álláshelyére megfelelő
szakembert találni.

Bevezetési időszakban a szolgáltatás ingyenes!

Várjuk megtisztelő érdeklődését!
Amennyiben szabad álláshelye van, vagy lesz és megbízható szakembert keres, felépülő adatbázisunkhoz csatlakozhat a kisosz@sednet.hu vagy az alábbi elektronikus feliratkozás alapján.

Szolgáltatás megrendelése

A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

Felhívjuk szives figyelmét, hogy tagjaink kedvezménnyel vehetik igénybe szolgáltatásainkat, így ha Ön tagunk, a megrendelés leadását megelőzően jelentkezzen be a rendszerbe.

Vállalkozás neve *  
Vállalkozás címe *  
Adószám *  
E-mail cím *  
Telefonszám  
Kapcsolattartó neve  
Fizetés módja: Átutalás (Számlaszám OTP: 11748007-20901381)
Csekket kérek
Személyesen
Megjegyzés
Ellenőrző kód: *
Verification code
Új kód kérése
 

<< Vissza

Regisztráció

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nyereményjáték