KISOSZ Veszprém - Esélyegyenlőségi tanácsadás

 

 


Munkaerő-piaci szolgáltatások a KISOSZ Veszprém megyei Szervezetnél: Egyenlő esélyű hozzáférést biztosító munkahelyi környezet – esélyegyenlőségi tanácsadás!

Tisztelt Hölgyem, Uram!


Esélyegyenlőségi tanácsadás
A szolgáltatás célja, hogy elősegítse a munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő csoportokhoz tartozó személyek egyenlő esélyű hozzáférését a munkaerőpiachoz.
Az Egyesület a hozzá forduló KKV vállalkozások részére esélyegyenlőségi mintadokumentációt biztosít az átfogó cél eléréséhez. Az egyenlő esélyű hozzáférést biztosító munkahelyi környezet kialakítására irányuló tanácsadás célja, hogy a munkáltatót segítse az egyenlő hozzáférést biztosító és befogadó munkahelyi környezet kialakításában, az egyenlő bánásmód követelményeinek megismerésében és gyakorlati alkalmazásában, valamint az esélyek egyenlőségének elősegítésében.


Munkáltatók részére nyújtott szolgáltatás annak érdekében, hogy a különböző fogyatékossággal élő személyek foglalkoztatásához, a munkavállaló adottságaihoz illeszkedő, a biztonságos és gazdaságos munkavégzés lehetőségét megteremtő munkafeltételeket, és be-fogadó munkahelyi környezetet alakítsanak ki. A várt eredmény, hogy a szolgáltatást igénybe vevő munkáltató folyamatosan, biztonságosan és gazdaságosan foglalkoztasson minél több – a munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő csoportokhoz tartozó, illetve fogyatékossággal élő – embert.

A komplex akadály-mentesítéssel kapcsolatban az alábbi tevékenységeket nyújtjuk:
o a munkakörnyezet felmérése az akadálymentesség és a konkrét munkakör alapján szóba jöhető egészségkárosodott munkavállalók szempontjából,
o a fizikai/technikai akadályok felmérése, megoldások keresése,
o az infokommunikációs akadályok felmérése, megoldások keresése,
o a humán mikrokörnyezet, emberi hozzáállás felmérése, teendők, valamint
o az egészségkárosodott/fogyatékossággal, krónikus betegséggel élő ember konkrét, egyéni igényeinek felmérése, helyi és egyénre szabott megoldások.

Ergonómiai tanácsadást is végzünk:
A tanácsadás célja a tartós munkavégző képesség megőrzése érdekében a megfelelő munkakörülmények kialakításának segítése.
• Segítségnyújtás esélyegyenlőségi terv elkészítéséhez
A tanácsadás célja, hogy szakmai segítséget nyújtson esélyegyenlőségi terv elkészítésében, illetve aktualizálásában. Ennek érdekében felmérés készül a munkáltató ez irányú szabályozásairól, helyzetkép, és együttműködve esélyegyenlőségi terv javaslat készül.
• Tanácsadás a kommunikációs eszközök kialakításában az esélyegyenlőség érdekében
• Tanácsadás a szektorközi kapcsolatok kialakításában
Társadalmi felelősség vállalással kapcsolatos dokumentumok és ezek nyilvánosságának áttekintése.


A szolgáltatás időtartama változó.

A bevezetési időszakban ingyenes!
Várjuk megtisztelő érdeklődését!
 

Jelentkezés a kisosz@sednet.hu vagy az alábbi elektronikus feliratkozás alapján.

Szolgáltatás megrendelése

A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

Felhívjuk szives figyelmét, hogy tagjaink kedvezménnyel vehetik igénybe szolgáltatásainkat, így ha Ön tagunk, a megrendelés leadását megelőzően jelentkezzen be a rendszerbe.

Vállalkozás neve *  
Vállalkozás címe *  
Adószám *  
E-mail cím *  
Telefonszám  
Kapcsolattartó neve  
Fizetés módja: Átutalás (Számlaszám OTP: 11748007-20901381)
Csekket kérek
Személyesen
Megjegyzés
Ellenőrző kód: *
Verification code
Új kód kérése
 

<< Vissza

Regisztráció

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nyereményjáték