KISOSZ Veszprém - Munkakörelemzés -kereskedelem, vendéglátás

 

Munkakörelemzés - kereskedelem, vendéglátás területén dolgozó vállalkozóknak, akik szeretnének hátrányosabb helyzetű, esetleg speciális munkakörülményeket igénylő munkavállalót   is szeretnének  foglalkoztatni.


Kedves Vállalkozótársunk!
Hölgyem, Uram!

 

A Kereskedők és Vállalkozók Veszprém Megyei Képviselete – KISOSZ új szolgáltatást vezet be mikró, kis és középvállalkozások számára. Elsősorban kereskedelem, turizmus és vendéglátás ágazatokban tevékenykedő vállalkozók érdeklődésére számítunk, de bármely más profilban foglalkoztatónak is hasznos lehet. Az információk állást hirdető vállalkozóknak nélkülözhetetlenek, de megítélésünk szerint az állást most nem hirdetők is teljes képet kaphatnak a megye munkaerő-piaci helyzetéről.


A munkakörelemzés tartalma: A szolgáltatás a humánerőforrás fejlesztéshez és gazdálkodáshoz nyújt támogatást, elsősorban azon munkáltatók számára, akik rendszeres kapcsolatban állnak Egyesületünkkel, és segítséget nyújtanak a hátrányosabb helyzetű, esetleg speciális munkakörülményeket igénylő munkavállalók elhelyezéséhez.
A szolgáltatás során az alábbi vizsgálatot végezzük el: munkaköri tevékenységek, felelősségek, hatáskör, helyettesítés, delegálás, kapcsolattartás, külső, belső kommunikáció, információáramlás, munkaköri sajátosságok: munkakörülmény/munkakörnyezet, munkaidő beosztás, egészségterhelés, speciális munkakörnyezet kialakításának lehetősége, munkabiztonság, végzettség, képesítés, kötelező jogosítványok, minősítések, gyakorlat, ismeret, javaslattétel új munkakörökre, régiek kiiktatására, módosítására, illetve munkakörök összevonására.

A szolgáltatás nyújtása igény szerint, illetve a szolgáltatást igénybe vevő szervezet sajátosságainak megfelelően történik.

Várjuk megtisztelő érdeklődését!
Jelentkezés a kisosz@sednet.hu vagy az alábbi elektronikus feliratkozás alapján.
 

Szolgáltatás megrendelése

A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

Felhívjuk szives figyelmét, hogy tagjaink kedvezménnyel vehetik igénybe szolgáltatásainkat, így ha Ön tagunk, a megrendelés leadását megelőzően jelentkezzen be a rendszerbe.

Vállalkozás neve *  
Vállalkozás címe *  
Adószám *  
E-mail cím *  
Telefonszám  
Kapcsolattartó neve  
Fizetés módja: Átutalás (Számlaszám OTP: 11748007-20901381)
Csekket kérek
Személyesen
Megjegyzés
Ellenőrző kód: *
Verification code
Új kód kérése
 

<< Vissza

Regisztráció

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nyereményjáték