KISOSZ Veszprém - Weboldal készítés

Napjainkban egy vállalkozás számára elengedhetetlen alkalmazkodni a kor kihívásaihoz. Már nem elegendő pusztán a saját területén kielégítenie ügyfelei igényeit, hanem komoly hangsúlyt kell helyeznie a megjelenésére, melyhez igénybe kell vennie a marketing adta lehetőségeket is. Az emberek jó része mielőtt megvásárolna egy terméket vagy igénybe venne egy szolgáltatást, már az Interneten tájékozódik a termékekről és azokról a vállalkozásokról, melyek szóba jöhetnek a számára ideális partner kiválasztásakor. Mielőtt megkezdené kialakítani online marketing stratégiáját, alapvetően szükségeltetik egy saját, egyedi honlap megléte. Ne feledjük, hogy a látogató ezen a honlapon keresztül találkozik az Ön cégével, így az első benyomás itt alakul ki benne.

Mit kínálunk?

Egy egyedi design-al ellátott egyedi fejlesztésű portált az Ön vállalkozására testre szabva. Ennek alapja egy olyan lehetőség biztosítása, amellyel a portál tulajdonosa a legkisebb munkával és a legkisebb számítástechnikai ismerettel is üzemeltetheti, módosíthatja weboldalát. A portálon megjelenő tartalmat egyszerűen a megjelenés formájában szerkesztheti, melyhez rendelkezésre áll a fontosabb szövegszerkesztőkben használt formázási funkciók (vastagítás, döntés, aláhúzás, linkelés, listázás, szövegrendezés, képek beszúrása, stb…).

Mit jelent, hogy egyedi fejlesztésű?

Sok webfejlesztő cég ingyenes rendszerek (php-nuke, joomla, ....) testreszabásával foglalkozik és azt értékesíti tovább. Az általunk kínált rendszer teljesen saját (egyedi) fejlesztésű.

Főbb különbségek:

  • Az ingyenes rendszerekbe a nyílt forráskódjuk miatt sokkal könnyebben feltörhetőek (az interneten pillanatok alatt találhatóak olyan programok, amikkel komoly hozzáértés nélkül is be tud törni a támadó a rendszerbe).
  • Az ingyenes rendszerek fejlesztői törekednek a minél szélesebb körű általánosításra, ami egyrészt a rendszer lassúságához, másrészt a nehéz továbbfejleszthetőséghez vezet. Az általunk kínált rendszer mentesül ezek alól a hatások alól, mivel itt elsődleges szempont a sebesség és a speciális igények kielégítése.
  • Mivel az ingyenes rendszerek széles körben elterjedtek, nincs nagy különbség a weben megjelenő tartalmaik szerkezete között, így ugyanolyan eséllyel indulnak a keresőkben a találati pozíciókért folytatott harcban. Az általunk kínált rendszer egyedi szerkezetével egyrészt kitűnik a sokaságból, másrészt tartalmaz minden olyan elemet, amit a keresők "plusz ponttal jutalmaznak", és mellőz minden olyat, amit büntetnek, így előnyösebb pozícióra tud szert tenni. Nem szabad azonban elfeledkezni a keresőoptimalizálás 2 másik erősen meghatározó pilléréről sem (tartalmi relevancia, backlink elhelyezés), melyeket semmilyen rendszer sem tartalmaz, hanem minden esetben a portált üzemeltető tulajdonos felelőssége (az ehhez szükséges tanácsadást, segítséget igény esetén természetesen biztosítjuk).
  • A rendszer egyediségéből következik, hogy bármilyen új, egyedileg specifikált modul fejlesztésére lehetőség van.

Mennyibe kerül?

Miután megrendeli a szolgáltatást, egy személyes találkozó keretében megismerkedünk az Ön vállalkozása működésével, szolgáltatásaival és termékeivel, és javaslatot teszünk arra vonatkozóan, hogy milyen funkciókat érdemes a majdani portáljának tartalmaznia. Például lehet, hogy Önnek csupán egy bemutatkozó oldalra van szüksége, ahol cégének főbb paraméterei, elérhetőségei vannak, de lehet, hogy ennél többet szeretne, mint hírlevél küldési lehetőség, vagy akár webáruház funkciók. Ez alapján a felmérés alapján készítjük el egyedi árajánlatunkat.

Amennyiben még nincs saját weboldala, vagy nem elégedett a jelenlegivel, várjuk szíves megkeresését!

 

Szolgáltatás megrendelése

A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

Felhívjuk szives figyelmét, hogy tagjaink kedvezménnyel vehetik igénybe szolgáltatásainkat, így ha Ön tagunk, a megrendelés leadását megelőzően jelentkezzen be a rendszerbe.

Vállalkozás neve *  
Vállalkozás címe *  
Adószám *  
E-mail cím *  
Telefonszám  
Kapcsolattartó neve  
Fizetés módja: Átutalás (Számlaszám OTP: 11748007-20901381)
Csekket kérek
Személyesen
Megjegyzés
Ellenőrző kód: *
Verification code
Új kód kérése
 

<< Vissza

Regisztráció

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nyereményjáték